Sommertilbud i shoppen lørdag

Kategorier


Kig forbi shoppen lørdag og udnyt nogle af de gode tilbud – foto: fcn.dk

Sommertilbud i shoppen lørdag

Første træningskamp for FC Nordsjælland byder også på en række flotte tilbud i FCN Shoppen.

Lørdag d. 29. juni, slår FCN Shoppen dørene op til en masse fede sommerferie tilbud. Der vil være gode besparelser på sweatshirts, T-shirts og andre lækre FCN-goder som kan bruges henover sommeren, så du kan blive helt FCN-klar til din ferie. Der er altså gode muligheder for at få udnyttet nogle af de gode tilbud, men det gælder om at slå til i god tid, da der vil være begrænset antal i hver størrelse Shoppen har udvidet åbningstid lørdag fordi FC Nordsjælland spiller den første træningskamp i opstarten i Farum Park kl.13.00. Shoppen holder åbent fra kl.10-15, så du har tid til at få tjekket de gode tilbud ud. Det vil være sidste chancen for at slå til i shoppen inden sommerferien, for shoppen holder ferielukket til og med 14.juli. Du kan dog altid benytte fcnshoppen.dk, som aldrig er på ferie. Så du kan altid købe dit FCN gear online. Der er FC Vestsjælland som kommer på besøg lørdag, og der er gratis entre til kampen.