Sæsonkort: Sidste chance for rabat

Kategorier


Sæsonkortet giver også forkøbsret til FC Nordsjællands hjemmekampe i Champions League kvalifikationen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Sæsonkort: Sidste chance for rabat

Lørdag er sidste dag, hvor sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen kan købes til rabatpris

Vil du nå at sikre dig plads til alle sæsonens hjemmekampe og forkøbsret til hjemmekampe i Champions League/Europa League kan du stadig nå at købe dit sæsonkort med rabat frem til lørdag. I forhold til den nyligt overståede sæson, er der efter ønske nu åbnet for flere faste pladser til sæsonkortholdere. Således vil både C- og A-tribunen i fremtiden være reserveret til faste pladser (sæsonkort, VIP og billetsalg), mens man stadig kan sikre sig sæsonkort med unummereret plads og fri seating på D-tribunen. Der er lagt op til en række kampe med pres på tilskuerkapaciteten. Turneringsprogrammet er fastlagt således, at der vil være to hjemmekampe mod både FC København og Brøndby IF og med et generelt stigende tilskuertal er målsætningen at ramme Farum Parks maxkapacitet flere gange i løbet af den kommende sæson. Det er endnu ikke fastlagt, hvor CL-kval og evt. EL-kvalkampe spilles, men der arbejdes på, at dette kan gøres i Farum Park, hvor kapaciteten til europæiske kampe kan være reduceret grundet UEFA’s krav til faciliteter, billetter og sikkerhed. Vil du være sikker på, at have plads til disse kampe og vil du sikre dig forkøbsret til alle hjemmekampe i de europæiske turneringer, er sæsonkortet den absolut bedste mulighed. Prisen frem til og med lørdag er 1099,- for voksne og 699,- for børn. Herefter stiger prisen med 300 kr. pr. kort. Du kan læse mere om sæsonkortet og sikre dig plads til alle de spændende kampe for næste sæson KLIK HER HUSK – DER ER RABAT PÅ SÆSONKORTET FREM TIL 8. JUNI! Se FC Nordsjællands kampprogram i sæson 2013/14 KLIK HER