Sæder på udebaneafsnittet

Kategorier


Sådan ser der ud i Farum Park lige nu, hvor der er opsat sæder på hele B-tribunen.

Sæder på udebaneafsnittet

Som en del af forberedelsen til UEFA’s såkaldte ”site inspection” senere i denne måned, er der nu opsat sæder på udebaneafsnittet

FC Nordsjælland skal allerede i slutningen af juli spille kvalifikation til Champions League, og selv om erfaringerne med at spille Champions League i Parken sidste efterår var gode, arbejdes der lige nu på at få Farum Park godkendt til UEFA-kampe. Det gøres for at sikre det bedste beslutningsgrundlag, når hjemmebanen til disse kampe skal vælges endeligt. Derfor er der lige nu travlhed i Farum Park, selvom Superligaen ligger stille og spillerne fortsat er på sommerferie. Antallet af billetter i frit salg til eventuelle UEFA-kampe i Farum Park vil være reduceret grundet opsætningen af sæder samt UEFA’s krav til sikkerhed og partner-pladser. Hvis du vil være sikker på at kunne overvære alle FC Nordsjællands hjemmekampe live i den kommende sæson, kan du fortsat sikre dig et sæsonkort med adgang til Superliga og DBUs pokalturnering, ligesom sæsonkortet vil sikre dig forkøbsret til hjemmekampe i de europæiske turneringer. Sæsonkortet kan du sikre dig ved at KLIKKE HER