Okore: Gode minder fra FC Nordsjælland

Kategorier

Okore: Gode minder fra FC Nordsjælland

Forsvarsspilleren besøgte tirsdag de gamle holdkammerater på træningsbanen.

FCN-spillerne sled på træningsbanen, da Jores Okore dukkede op for at sige farvel til truppen efter hans skifte til Premier League. Der var da også glæde ved gensynet, for efter ferie var det lang tid siden at Okore havde set vennerne. – Ja, det er jo lidt lang tid siden jeg har set drengene, så jeg har savnet dem. Det gælder om lige at få sagt ordentlig farvel og selvfølgelig på gensyn, for jeg kommer og kigger når det passer ind. Det er mennesker som man har arbejdet sammen med i mange år og de har stået en nært, så det er dejligt lige at kunne sige farvel på en god måde, fortæller Okore og ser tilbage på den tid han har haft i FC Nordsjælland. – Jeg kan sagtens huske min debut, og alle de andre super gode minder jeg har fået her i klubben. Det er god erfaring at kunne tage med mig, og jeg sætter pris på de gode oplevelser, jeg har haft sammen med alle i klubben. Nu glæder jeg mig til at komme igang i Aston Villa, og jeg tror det er et godt match, da klubberne minder meget om hinanden med arbejdet omkring de unge spillere, fortæller Okore, som starter træningen i England i starten af juli. Du kan høre mere fra Okore i videoen ovenfor.