Okore: Både vildt glad og vemodig

Kategorier


Jores Okore modtog sidste år DBU’s talentpris, og han har repræsenteret FC Nordsjælland syv gange på A-landsholdet før dagens skifte til Aston Villa.

Okore: Både vildt glad og vemodig

Med Aston Villa-kontrakten fik Jores Okore torsdag én af sine store ambitioner opfyldt: At spille for en klub i Premier League.

Det er da også en glad forsvarsspiller, der sender en hilsen hjem fra London: – Jeg er selvfølgelig rigtig, rigtig glad lige nu. Det har længe været min drøm og ambition, at spille i Premier League og jeg tror, at Aston Villa er det helt rigtige valg. Jeg glæder mig selvfølgelig vildt til, at komme i gang herovre, lyder det fra mobiltelefonen. – Samtidig er det også vemodigt. Jeg har haft det rigtig godt lige fra min første dag i FC Nordsjælland, og jeg kommer til at savne alle de mennesker, der har været omkring mig. De trænere og alle de folk, der har været en del af min tid i klubben, har en stor del af æren for min udvikling, og jeg skylder en tak til alle. Også dem på kontoret, de frivillige, ja allesammen. Det er et fantastisk miljø for en ung spiller! – Og så kommer jeg til at savne Farum Park, alle fansene og alle de mennesker, der altid er positive og bakker op om os spillere. Det er min hjemmebane, og jeg håber, at jeg får mulighed for at komme og sige ordentligt farvel, når den nye sæson er kommet i gang. Det vil betyde meget for mig. – Nu skal jeg i gang i Aston Villa, men jeg vil holde øje med drengene, og håber, de og trænerne kan følge op på de seneste sæsoners flotte resultater. Det fortjener de og det fortjener klubben!