Ny modstander kan vente FCN i CL lodtrækning

Kategorier


FCN får forhåbentlig masser at juble over i de europæiske kampe – foto: Boesenfoto.dk

Ny modstander kan vente FCN i CL lodtrækning

UEFA valgte i går, tirsdag, at suspendere Fenerbache og Besiktas fra europæisk deltagelse.

Det betyder at FC Nordsjælland ikke længere kan trække de to tyrkiske hold, da de er udelukket på grund af en sag om matchfixing i hjemlandet. Udelukkelsen af de to tyrkiske hold får betydning for de modstandere som FC Nordsjælland kan trække når der den 19.juli bliver trukket lod til UEFA Champions League kvalifikationen. Det bliver PAOK Thessaloniki fra Grænkenland der overtager Fenerbaches plads hos de seedede. Det betyder altså at de fem seedede som FC Nordsjælland kan trække kommer til at se ud som nedenfor: De 5 seedede:
Lyon, Frankrig

Zenit, Rusland

PSV Eindhoven, Holland

Metalist Kharkiv, Ukraine

PAOK Thessaloniki, Grækenland De 5 useedede:
Bursaspor, Tyrkiet.

Salzburg, Østrig

FC Nordsjælland

Grasshoppers, Schweiz

Zulte Waregem, Belgien

FCN kan kun få én af de fem seedede hold som modstander.

Fenerbache og Besiktas har dog begge anket sagen til CAS, som er den højeste internationale sportsdomstol, og dermed er det altså ikke sikkert endnu at de bliver udelukket.

Med sæsonkort har du forkøbsret til FCN’s europæiske kampe. Sæsonkort giver forkøbsret til europæisk bold Kampene i 3. kvalifikationsrunde til Champions League er programsat til 30/31. juli med returmøde ugen efter 6/7. august. Inden den første kamp når FCN at spille to Superligakampe, ude mod Esbjerg i sæsonpremieren den 22.juli, og den første kamp i Farum Park mod Viborg fredag 26. juli. Køb billet til den kamp HER. Vinder FCN samlet de to kampe, venter der endnu to kampe i playoff til Champions League gruppespillet. Taber FCN de to første kampe samlet, rykker tigrene over i playoff til Europa League gruppespillet. Så der venter FCN mindst fire hårde internationale kampe og måske 10 i efteråret. Husk, at du som sæsonkortholder vil opnå forkøbsret på billetter til de europæiske kampe, der måske spilles i Farum Park med begrænset kapacitet til international fodbold. Så hvis du vil være 100% sikker på at se FC Nordsjælland i europæisk fodbold, så er det en god ide at få købt et sæsonkort. Køb sæsonkort nu KLIK HER.