Mød FCN-profiler i Sommerland Sjælland

Kategorier


Martin Hansen vil sammen med ‘AC’ og Andreas Laudrup skrive autografer i Sommerland Sjælland – foto: fcn.dk

Mød Laudrup, AC og Martin Hansen i Sommerland Sjælland

Lørdag den 22.juni er der dømt FCN-dag i Sommerland Sjælland, og der vil være mulighed for at møde profiler fra Superliga-truppen.

Timba og de tre spillere glæder sig til at hilse på de børn og voksne som dukker op. Så skulle der være gemt et lille legebarn indvendigt, så er der gode mulighed for at hente et smil i parken, sammen med FCN. Andreas Laudrup, Anders ‘AC’ Christiansen og den nye FCN-keeper Martin Hansen vil være klar til at skrive autografer til de fremmødte fans mellem kl.13-14 ved informationen, hvor alle fodboldglade drenge og piger kan kigge forbi til en autograf og et billede af FCN-spillerne. Så tag børnene med og få en god dag i de mange sjove forlystelser som Sommerland Sjælland byder på. Du kan HER få et overblik over hvilke ting du gerne vil besøge når du er i Sommerland Sjælland.