Martin Hansen håber snarest at vise handskerne

Kategorier

Martin Hansen håber snarest at vise handskerne

Nyeste ansigt i FCN-truppen føler sig allerede godt tilpas i FC Nordsjælland.

Målmanden er skiftet fra Viborg FF og til FC Nordsjælland, og mandag var første træningsdag med truppen. Det bød ikke på noget målmandsarbejde for Martin Hansen, da der var Yo-Yo test og småspil efterfølgende. – Det er fint nok, det er en klassisk opstart, som jeg har prøvet en del gange før. Jeg håber dog snarest at få lov til at bruge mine handsker, fortæller Martin Hansen. FCN-truppen er først helt samlet i næste uge, og der er derfor god plads i omklædningsrummet, og det giver Martin Hansen muligheden for at lære nogle af de nye navne inden resten dukker op. – Det er nogle super gutter der er her, og de har taget godt imod mig. De er åbne og klar til at hjælpe, siger FC Nordsjællands nye nummer 35.