Jradi: Har tænkt på første træning hele ferien

Kategorier

Jradi: Har tænkt på første træning hele ferien

Nyeste mand i omklædsningsrummet Bassel Jradi har set frem til at skulle starte i FC Nordsjælland.

19-årige Jradi er kommet til fra AB, og den offensive spiller har allerede siden slutningen af marts måned vist at han efter sommerferien skulle snørre støvlerne for FC Nordsjælland. – Jeg har glædet mig hele sommerferien til at skulle igang, så det er helt vildt godt at komme igang. Det var en hård træning med meget kondition, og nogle hårde løb her til sidst, og noget hårdere end hvad jeg er vant til, men det er fint at komme igang, fortæller Jradi om sin første træning. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder ser frem til at skulle arbejde sammen med Jradi. – Det er en spændende ung mand, han er lidt et uslebent talent, som vi forventer os en del af. Det er et rigtig fint råmateriale, som vi glæder os til at skulle arbejde og slibe lidt til, siger Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Jradi og Kasper Hjulmand i videoen ovenfor.
Jradi indtager lidt væske i sommervarmen – foto: fcn.dk