Jores Okore solgt til Aston Villa FC

Kategorier

Jores Okore solgt til Aston Villa FC

FC Nordsjælland,  Aston Villa og Jores Okore har underskrevet en  transferaftale, der sender den 20 årige forsvarsspiller til Premier League-klubben pr. 1. juli

Sportsdirektør Jan Laursen fortæller: – Jores har været en vigtig del af vores hold i de seneste sæsoner, og vi kommer selvfølgelig til at savne ham både på og uden for banen. Han har gennem hele sin tid i klubben, fra ungdomsholdene og i sin senior-tid, været igennem en rivende udvikling, som vi håber og tror kan fortsætte i de nye og større rammer i Premier League. – Vi er rigtig stolte af, at vores store investering i talentarbejdet allerede nu bærer frugt med en transfer til verdens største liga, som både opfylder spillerens store ambitioner og samtidig økonomisk er den mest markante handel i FC Nordsjællands historie. – Det er en transfer, der på mange måder viser, at vi har truffet det for os rigtige valg i strategien med udvikling af spillere fra egen ungdomssektor. Det er ikke mere end en uge  siden, vores U19-hold vandt det første danske ungdoms-mesterskab, vi har i sæsonen benyttet os af mange af de helt unge spillere i Superliga-sammenhæng, og vi har flere dygtige spillere på vej fra talentrækkerne. – Jores vil være et forbillede for mange af vores helt unge talenter, der nu kan se, at man gennem hårdt og dedikeret arbejde kan nå både A- landsholdet og Premier League her i FCN. Handlen er den første med en klub fra den bedste engelske række, og den udvikling glæder sportsdirektøren: – Vi tror på en godt match med Jores og Aston Villa, som har bevist at de ligesom os har mod og lyst til at spille med mange unge spillere. Og da Jores store drøm hele tiden har været Premier League, så er det ekstra glædeligt med denne nye milepæl i vores udvikling som klub, organisation og talentudvikler, lyder det fra Laursen. Jores Okore nåede at optræde 79 gange for FC Nordsjælland og spille  7 A-landskampe.