Hyggelig FCN-dag i Sommerland Sjælland

Kategorier


Anders ‘AC’ Christiansen deler sin autograf ud til én af de fremmødte drenge – foto: fcn.dk

Hyggelig FCN-dag i Sommerland Sjælland

Andreas Laudrup, Anders ‘AC’ Christiansen og Martin Hansen slog lørdag en tur forbi forlystelsesparken for at skrive autografer og hilse på de mange fremmødte fans.

Der var dømt FCN-dag i Sommerland Sjælland lørdag, hvor FC Nordsjælland sammen med forlystelsesparken havde inviteret spillere fra de mange samarbejdsklubber til en hyggelig dag i parken. AC, Hansen og Laudrup havde taget Timba med til at sprede glæde blandt mindste børn, mens Superliga-spillerne sørgede for autografer til de fremmødte. Det var andet år i træk at Sommerland Sjælland afholdte FCN-dag, og selvom det i år ikke bød på det bedste vejr, så var der tørvejr det meste af dagen. FC Nordsjælland startede sidste mandag forberedelserne til den kommende Superliga-sæson, og de tre spillere snuppede derfor et velfortjent afbræk fra det hårde arbejde som spillerne ligger i hverdagen for at blive helt klar til Superligaen og UEFA Champions League kvalifikationen. Skulle du have taget et par billeder i Sommerland Sjælland, så vil vi gerne se dem på vores væg på vores Facebook-side, som du kan finde HER.
Der var godt gang i autografskrivningen ved Superliga-spillerne – foto: fcn.dk