Flot salg af sæsonkort

Kategorier

Flot salg af sæsonkort

Gentegningsperioden for sæsonkort udløb lørdag og salget af sæsonkort – til almindelige priser – genåbnes tirsdag kl. 14.

Her vil det være muligt at sikre sig nogle af de pladser, der er blevet frigivet fordi indehaveren valgte ikke at forlænge eller hvor han/hun har valgt at skifte plads. Med sæsonkortet sikrer du dig adgang til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen og DBU’s pokalturnering ligesom du er sikret forkøbsret til alle hjemmekampe i Champions League og/eller Europa League. I den kommende sæson er der lagt op til en række tilskuer-hit, da både Brøndby IF og FC København gæster Farum Park to gange ligesom det må forventes at kapaciteten udfordres i flere omgange, hvis det igen skulle blive til medaljeplaceringer og mesterskabsjagt. Derudover vil der være mindst to kampe i Champions League/Europa League kvalifikationen, hvor der også kunne tænkes, at komme ekstra tryk på interessen, og kapaciteten kan blive begrænset grundet UEFA-krav. Vil du være sikker på at se de store kampe og have din faste plads hver gang Fort Farum Park skal forsvares og modstanderne angribes, er sæsonkortet den eneste reelle mulighed. Du kan se de frigivne pladser og sikre dig et kort fra tirsdag kl. 14, hvor sæsonkortet igen kan købes online og i FCN Shoppen. Priser:
Voksne: kr. 1.499,-
Børn: kr. 999,- Du kan vælge en fast plads i sæsonkortafsnittene på A- og C-tribunen eller en unummereret plads på D-tribunen. Dømt på antallet af solgte sæsonkort i rabat- og gentegningsperioden lægger det allerede nu op til en gentagelse af rekordsæsonen 2012/13, så vil du være helt sikker på at være med, når jagten på Europa og medaljer sættes ind, har du chancen fra tirsdag kl. 14. Det almindelige billetsalg til sæsonens kampe åbner i starten af juli.