Ferien snart slut

Kategorier

Ferien snart slut

FCN truppen er tilbage på træningsbanen på mandag bortset fra landsholdsspillerne, der først møder ugen efter

FC Nordsjællands spillere nyder i øjeblikket en velfortjent ferie, som dog for de flestes vedkommende snart er overstået. Således vender en del af truppen tilbage på mandag d. 17. juni, mens landsholdsspillerne har fået en ekstra uge til at få ladet batterierne helt op. Den officielle åbning af sæsonoptakten foregår derfor tirsdag d. 25. juni, hvor vi har inviteret pressen med til træning og efterfølgende seance med spillerne. Har du lyst til, at overvære dette, eller andre træninger, er du naturligvis velkommen. Program for den kommende uge: Mandag den 17 juni
Superliga træning 10.30 Tirsdag den 18  juni
Superliga træning 10.30 Onsdag den 19 juni
Superliga træning 10.00 + 14.00 Torsdag den 20 juni
Superliga træning 10.30 Fredag den 21 juni
Superliga træning 10.00 + 14.00 Lørdag den 22  juni
Superliga træningsfri Søndag den 23  juni
Superliga træningsfri