FCN tilbage på træningsbanen

Kategorier

FCN tilbage på træningsbanen

Sommerferien er slut for FC Nordsjælland-spillerne, i hvert fald for de fleste af dem.

Det var hovedparten af truppen som i dag, mandag, startede træning i Farum, men det var uden de landsholdspillere som har været i aktion, og dermed først har fået ferie senere. – Det er dejligt at være igang igen, og det er jo ude på træningsbanen at vi lever, så skønt at få testet spillerne til dagens træning. Vi har først hele truppen samlet i næste uge når landsholdsspillere og de unge nyoprykkede U/19-spillere er tilbage fra ferien, fortalte First Team Coach Flemming Pedersen efter træningen. Nyeste ansigt i truppen er Martin Hansen, målmanden er kommet til fra Viborg og glæder sig til at tage målmandsduellen op med de andre keeperen i truppen. – Det er dejligt at komme igang, det virker som gode drengene allesammen og de har taget godt imod mig. Og når man er konkurrencemenneske som jeg, så glæder man sig til at komme igang med træningen, fortalte Martin Hansen efter mandagens første træning i FCN-tøj. Tilbage i Farum er måmand David Jensen efter endt lejeophold i AB og Andreas Laudrup, hvis lejeophold slutter snarest i franske St. Etienne, og derfor holder formen ved lige sammen med resten af truppen. De spillere som først retunerer til træning i næste uge er Nicolai Stokholm, Jesper Hansen, Mark Gundelach, Lasse Petry, Bassel Jradi, Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Nicolai Johannesen og Kristian Lindberg. FC Nordsjælland spiller første træningskamp lørdag den 29. juni kl.13.00 mod FC Vestsjælland.