FCN slog FC Vestsjælland 3-1

Kategorier


FCN slog FC Vestsjælland 3-1

Sølvvinderne kom godt fra start i den første træningskamp, hvor nyoprykkede Vestsjælland blev sendt hjem med et 3-1 nederlag.

Første halvleg var en jævnbyrdig omgang, hvor ingen af holdene rigtig fik gang i spillet. FC Vestsjælland fik dog den største chance midt i første halvleg, da Thiago havde muligheden fra 11-meter pletten. David Jensen, som vogtede målet i første halvleg, snuppede dog straffesparket ved den ene stolpen. Bedste mulighed for FC Nordsjælland i første halvleg var til Morten Nordstrand som opsnappede en tværpasning i FCV-forsvaret. Nordstrand strøg mod mål, men en forsvarer kom dog på plads igen og fik arvværget chancen. Det betød 0-0 ved pause-fløjtet. Fra anden halvlegs start var der skiftet ud på stort set alle positioner, og holdet var nu primært de unge spillere. De fik hurtigt sat fart over feltet, og bare fem minutter inde i  2.halvleg scorede Mark Gundelach på en ripost. Det var Mikkel Jensen som på venstreside var kommet igenne, hans afslutning kunne FCV-målmanden ikke holde, og det udnyttede Gundelach altså til at score til 1-0. Det næste FCN-mål var et af de rigtig flotte, Hakan Redzep scorede fra 25 meter på et flot langskud. FC Vestsjælland havde svært ved at få fat i bolden i flere minutter, og det afsluttede Redzep altså med at sende bolden op i hjørnet. En smuk scoring fra den nyoprykkede seniorspiller. Spillede bølgede herefter frem og tilbage, og der var store chancer i begge ender, hvor Martin Hansen i FCN-målet fik vist sig flot frem. Vestsjælland fik underkendt et mål midt i anden halvleg, da dommeren fløjtede for offside. FCV fik dog deres reducering med tre minutter tilbage, da Thiago flot lobbede bolden over FCN-forsvaret, og Lars Plejdrup first timede bolden i mål uden chance for Martin Hansen. 2-1. Kort før dommeren fløjtede kampen af scorede Emiliano Marcondes på en omstillingen, hvor Mark Gundelach spillede Marcondes fri, så han bare kunne glide bolden i mål. 3-1 sejr over FC Vestsjælland i den første træningskamp. Torsdag går det løs igen mod Esbjerg fB, denne kamp bliver spillet i Odense. Du kan se highlights fra kampen i morgen, søndag, på FCN TV. Startopstilling: David Jensen ud for Martin Hansen (45min)
Conor O’Brien 
Ivan Runje ud for Andreas Maxsø (18min)
Francisco Calvo ud for João Pereira (45min)
Mario Ticinovic ud for Pascal Gregor (45min)
Nicolai Stokholm ud for Nicolai Johannensen (45min)
Lasse Petry ud for Kamal Issah (45min)
Søren Christensen ud for Hakan Redzep (45min)
Mark Gundelach
Bassel Jradi ud for Mikkel Jensen (45min)
Morten Nordstrand ud for Emiliano Marcondes (45min)