FCN møder oprykkere og tysk traditionsklub

Kategorier


FCN-mandskabet kan se frem til stærk modstand i opstarten – foto:fcn.dk

FC Nordsjælland møder oprykkere og tysk traditionsklub

FC Vestsjælland og 1. FC Kaiserslautern er to af de mandskaber som sidste sæsons sølvvindere skal møde i opstarten.

Allerede lørdag den 29.juni kl.13.00 er der mulighed for at se fodbold i Farum Park, når FC Vestsjælland kommer på besøg til den første træningskamp inden det går løs i Superligaen. FC Vestsjælland er nyt bekendtskab i Superligaen, og klubben har allerede tidligt hentet profiler til truppen, hvor Michael Lumb og Dennis Sørensen er de seneste skud på stammen. Derfor er der lagt op til et stærk Vestsjælland-hold, som kommer til at møde et FC Nordsjælland-hold, der har været i gang i halvanden uge. Der vil være gratis éntre til kampen i Farum Park mod FC Vestsjælland, og der vil være åbent i boderne omkring indgang A1. Fodboldfest i traditionsrige omgivelser Når FC Nordsjælland drager på træningslejr, er der lagt op til noget af en oplevelse, når 1. FC Kaiserslautern holder Stadionfest. ”Die Roten Teufel”, som har vundet det tyske mesterskab to gange, inviterer nemlig på klubdag med gratis entré for de mange tusinde fans, som hver sommer på denne dag får præsenteret spillertruppen og samtidig kan se de lokale helte mod en interessant modstander. Denne modstander er i år FC Nordsjælland, som kan forvente at spille for 15-20.000 tilskuere på Fritz Walter Stadion. Kampen mod Kaiserslautern spilles lørdag den 13. juli, og er en del af det opstartsprogram, der præsenteres i sit fulde omfang tirsdag d. 25. juni, hvor FC Nordsjælland holder mediedag. Her vil træningen i øvrigt være åben for alle fans, som kan overvære sæsonens første samling af en fuldtallig FCN-trup.