FCN intensiverer tifo- og stemningsindsatsen

Kategorier

x

FCN intensiverer tifo- og stemningsindsatsen

Ligesom tilskuertallet har stemningen i Farum Park de senere år været i en forrygende og positiv udvikling

FC Nordsjælland er en aktiv del af denne udvikling og vil i fremtiden bruge endnu flere ressourcer på at støtte op omkring stemning, faninitativer og aktiviteter på tribunerne. En del af dette arbejde har tidligere ligget hos fanklubben, men da det officielle samarbejde med Wild Tigers er ophørt, og da FC Nordsjælland ønsker at forbedre mulighederne for stemningsskabende aktiviteter, samler vi nu en række dedikerede fans, der ønsker at bidrage positivt til udviklingen. Hvis du kunne du tænke dig, at være en del fremtidens stemnings- og tifoskabende arbejde til FC Nordsjællands kampe, vil vi meget gerne høre fra dig. Der er som sådan ingen grænser for kreativiteten og indsatsen, men opgaven vil i første omgang indebære planlægning, udformning og koordinering af tifoer, samt være med til at sætte stemningen til FC Nordsjællands kampe, primært på hjemmebane. Helt konkret søger FC Nordsjælland en gruppe ansvarsfulde personer, som har lyst til at bruge de kreative evner, de gode idéer og det gode humør på at skabe de bedste rammer for FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park. Både spillere, trænere og ledere vil fra tid til anden tage aktiv del i møderne, da stemningen og FC Nordsjælland er et fælles projekt. Arbejdet i stemningsgruppen indebærer, at:

  • Være fast gænger til størstedelen af FCN’s hjemmekampe.
  • Sætte en ære i, at støtte holdet vokalt.
  • Være med til at opfinde og indføre nye sange og tiltag på tribunerne.
  • Være samlende og respektere alle fangrupper
  • Være med til at give spillerne den bedste opbakning både på udebane og hjemmebane.

Arbejdet i tifogruppen indebærer, at:

  • Være med til at opfinde nye visuelle værktøjer til stemningstribunen(flag, bannere, mosaikker og lignende)
  • Være med til at designe og producere materiale til stemningstribunen
  • Være medansvarlig for større tifoer på stadion.
  • Have lysten til at gøre en forskel for spillerne på banen, og sætte en ære i at dit arbejde bliver set af tusindvis af mennesker på stadion og i tv.

Hvis du er interesseret i at blive en del af FC Nordsjællands nye faninitiativ og at præge udviklingen på tribunerne, så skriv en mail til Jonas Kolind-Andersen på jk@fcn.dk. Skriv gerne, hvad du brænder for og på hvilke områder, du mener, du kan bidrage bedst.