Åben træning og mediedag

Kategorier


Der er mulighed for at kommer forbi og se træningen i Farum Park, i morgen, tirsdag – foto: fcn.dk

Åben træning og mediedag

FC Nordsjælland byder tirsdag indenfor til træningen i Farum Park.

Hvert halve år byder FCN pressen velkommen til en mediedag, hvor der er mulighed for længere 1-1 interviews og frokost med spillere, trænere og ledere. Træningen starter kl.10.30, og der er selvfølgelig også åbent for de fans som skulle have lyst til at se Superliga-holdet træne og få en autograf efter træningen. FC Nordsjælland er begyndt træningen frem mod den kommende sæson, hvor der står Superliga, pokalturnering og Champions League-kvalifikation på programmet for de danske vicemestre. FCN vil fortælle om opstartsplaner, hvor årets træningslejr vil gå hen, målsætninger, samt udvikling og planer for den kommende sæson. Program for dagen: 10:30: Træning i Farum Park (Mulighed for autografer efter træning)
12:00: Interview og frokost for pressen og spillerne i AL-Bank Lounge. Indgang sker via A1.