Vellykket besøg hos Raklev og Kalundborg

Kategorier


Der var gang i den overalt på Munkesø stadion i aftes.

Vellykket besøg hos Raklev og Kalundborg

FC Nordsjælland rundede i aftes sæsonen af med et besøg i Kalundborg for at fejre Raklevs 150 års jubilæum, og showkampen trak et stort publikum

Traditionen tro rundede FC Nordsjællands Superligatrup sæsonen af med et samlet besøg hos en samarbejdsklub for at spille en showkamp og være med til at fejre det bagland, der til dagligt er med til at sørge for feststemning i Farum Park. Samarbejdsklubben Raklev GI kan i år fejre 150 års jubilæum, og derfor tog hele FCN-tryuppen i aftes til Munkesø stadion i Kalundborg til et festligt arrangement med showkamp mod et hold bestående af spillere fra de to lokale samarbejdsklubber Raklev GI og Kalundborg GB. Det var et stærkt mandskab, værterne havde fået samlet, og FCN måtte efter 90 minutters underholdende fodbold se sig slået 2-1. Et talstærkt publikum på 800-900 mennesker var mødt frem i det skønne solskinsvejr, og de fik altså ikke blot en oplevelse af at møde FC Nordsjællands sølvvindere, men også en sejr til de lokale helte at glæde sig over. På det overordnede plan var det dog et vellykket arrangement, der virkelig talte, og her havde arrangørerne gjort et godt arbejde for at skabe liv og glade dage. Showkampen var garneret med masser af aktivitet fra biludstilling til gymnastikopvisning, og det hele blev nydt med gang i den i boderne. FCN måtte stille uden mange af profilerne på grønsværen på grund af skader og slidtage, men de var alle med til kampen på Munkesø stadion, så den ungdommelige del af publikum kunne få alle de autografer, de gerne ville have, og der blev skrevet lystigt på både autografkort og trøjer efter sidste kampfløjt. En rigtig vellykket aften for alle.