Værd at vide før FCN-OB

Kategorier


Ivan Runje skal have ny makker i centerfosvaret mod OB, da Jores Okore har karantæne. (Foto: boesenfoto.dk)

Værd at vide før FCN-OB

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 18.30 mod OB i Farum Park, og her er lidt detaljer om den spændende kamp

VIDSTE DU AT::: …FCN kun har tabt én eneste Superligakamp i Farum Park i denne sæson. I sidste sæson, hvor FCN sikrede mesterskabet, blev det til to nederlag på hjemmebane, så slipper FCN ubesejret fra sæsonens sidste to kampe i Fort Farum Park, vil det være en forbedring af en i forvejen fornem hjemmestatistik. …det er endt uafgjort de seneste to gange, OB har gæstet Farum Park. Fynboerne var på besøg i tredje spillerunde af denne sæson, og FCN førte længe på Søren Christensens scoring, men kort før tid udlignede OB til 1-1. Nu er det FCN, der har revanche til gode, da kampen i Odense i 12. spillerunde blev vundet af OB med 3-0. Normalt er kampene i Farum Park meget jævnbyrdige. FCN har vundet 5, mens OB har 4 sejre og 4 kampe er endt uafgjort. …OB sammen med AGF er forårets to dårligste hold. Begge klubber har kun hentet 5 point og én sejr i foråret. FC Nordsjælland er i forårsstillingen med en høst på 19 point kun overgået af Esbjerg, der har scoret 22 point og altså også havde overskud til at vinde pokalfinalen. …det er meget tæt på, at FC Nordsjælland i denne sæson kan slå tilskuergennemsnittet på 5.800 i Farum Park fra mesterskabssæsonen. I så fald bliver FCN sikkert den eneste klub i Superligaen med tilskuerfremgang på hjemmebane. …Morten Nordstrand satte ny personlig rekord, da han scorede i sidste hjemmekamp mod SønderjyskE. Det var femte kamp i træk, Nordstrand scorede i de kampe, han har deltaget i. Desværre kunne han ikke fortsætte stimen i Silkeborg, hvor han blev skadet allerede efter fem minutters spil, og han kommer ikke i kamp mere i denne sæson. …Jores Okore må sidde udenfor med karantæne i dag efter sin advarsel i Silkeborg for en uge siden.