Ungdom: U/19 og U/17 var i Esbjerg

Kategorier


Måske kan FCN U/19 juble over guldmedaljer på lørdag I Farum Park.

U/17 fik pont med hjem fra Esbjerg

U/19 kan vinde DM på lørdag kl. 13.00 i Farum Park, selv om holdet tabte i Esbjerg

Både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligahold var en tur i Esbjerg søndag, og kun de yngste tigre fik point med sig hjem. U/17 spillede 2-2 i Esbjerg, mens FCN som tophold i U/19 ligaen måtte se sig slået med 2-0 af Esbjerg, der ligger på tredjepladsen. Da AGF/Viby dagen forinden havde tabt sin kamp til Brøndby, kan FCN trods nederlaget i Esbjerg sikre sig årets guldmedaljer hjemme på lørdag kl. 13.00, når netop AGF/Viby gæster Farum Park. Det er næstsidste runde i U/19 Ligaen, og inden den kamp har FCN to points forspring til århusianerne, mens Esbjerg på tredjepladsen vil være mindst fire point efter. U/19 Liga Esbjerg-FCN 2-0 (0-0) Det blev en hård fysisk betonet kamp spillet i en kraftig vind, og det satte sit præg på spillet. Der var mange dueller, men ikke så mange målchancer til nogen af siderne, før Esbjerg endelig fik hul på bylden med et langskud knap et kvarter før tid. Forinden havde FCN selv været nærgående med et par skud, og efter Esbjergs føring forsøgte tigrene at lægge tryk på for at få udlignet. Det udnyttede Esbjerg i stedet til at gøre det til 2-0 på en kontra kort før tid. – Det var ikke nogen god kamp, men nu ser vi frem mod kampen på lørdag, hvor vi kan vinde danmarksmesterskabet med en sejr. Vi glæder os til at spille hjemme i Farum Park med gode forhold til det fodboldspil, vi gerne vil spille, siger cheftræner Peter Feher før topmødet med AGF/Viby i Farum Park lørdag 1. juni kl. 13. U/17 Liga Esbjerg-FCN 2-2 (1-1) Mål: 24. minut 0-1 Christian “TK” Køhler. 30. minut 1-1. 54. minut 1-2 Zabi Eskandri. 65. minut 2-2. FCN kom foran på et flot langskud af Christian “TK” Køhler midt i 1. halvleg, men det lykkedes desværre ikke at holde føringen til pausen, selv om tigrene hvde stor boldbesiddelse og holdt de aftalte positioner godt. Også 2. halvleg blev tæt med intenst spil, og igen lykkedes det FCN at komme foran ved Zabi Eskandri. Herefter havde FCN et godt skud, der prellede af på overliggeren, og da tigrene ikke fik lukket kampen, udlignede Esbjerg i stedet igen til 2-2. Og i slutfasen var vestjyderne tættest sejren med et skud på overliggeren. – Vi er selvfølgelig lidt skuffede over kun at få uafgjort, når vi fører to gange og kunne have lukket kampen. Men til sidst kunne vi også have tabt, så resultatet er vel okay. Vi havde aftalt, at vi ville tage de gode ting med os fra turneringssejren i Frankrig i pinsen, og det lykkedes stort set. – Vi holdt tempo i spillet trods en meget tør bane, og vi spillede med stor intensitet og glæde. Det gav en masse boldbesiddelse og fint positionsspil, som vi kan bygge videre på, siger cheftræner Sune Jensen. U/17 har fire ligakampe og en pokalfinale tilbage før der er sommerferie. Næste opgave er i ligaen på lørdag hjemme mod AGF/Viby kl. 15.15.