U/19-guldkamp i Farum Park lørdag

Kategorier


FCN U/19 har jublet over mange sejre i denne sæson, og forhåbentlig kan de unge tigre juble over DM-titlen på lørdag.

U/19-guldkamp i Farum Park lørdag

FC Nordsjælland kan med en hjemmesejr over AGF/Viby sikre klubben det første danske U/19 mesterskab nogensinde

På lørdag 1. juni kl. 13.00 møder FC Nordsjællands U19 hold AGF/Viby hjemme i Farum Park i en direkte kamp om guldmedaljerne i U19-ligaen. Med en sejr vil U19-holdet sikre klubben det første danske U/19-mesterskab nogensinde. U/19 Cheftræner Peter Feher glæder sig naturligvis til guldkampen: – Vores fokus lige nu er på selve kampen, for vi har ikke præsteret optimalt i de seneste kampe. Målet er derfor først og fremmest, at vi præsterer, som vi skal på lørdag. Gør vi det, får vi forhåbentlig også resultatet, og selvfølgelig vil det være stort at vinde danmarkmesterskabet. – Fokus er på udvikling af spillerne, men vi har ført U/19 Ligaen stort set hele sæsonen igennem, og nu hvor vi kan sikre guldet, går vi selvfølgelig efter det, siger Peter Feher, der også har været træner for holdene de to gange tidligere, hvor FCN har vundet ungdomsmedaljer. Det var bronze med U/17 i 2008 og igen bronze med U/19 i 2011. Mange af FC Nordsjællands spillere er i løbet af sæsonen blevet modnet til Superligafodbold, og i den sidste Superligakamp mod Esbjerg var der hele 5 U/19 spillere på banen og 8 med i truppen i FCN-sejren på 1-0. To af disse, Kristian Lindberg og Nicolai Johannessen, kommer dog ikke med lørdag i topkampen mod AGF/Viby, da de er med på Danmarks U/19 landshold, der i aften spiller venskabskamp mod Tyskland som optakt til næste uges tre EM-kvalifikationskampe i Portugal. Det er næstsidste runde i U/19 Ligaen, og før lørdagens kamp i Farum Park fører FCN md to point ned til AGF/Viby på andenpladsen, mens Esbjerg som nr. tre er syv point efter men dog har tre kampe tilbage. Der er lagt op til en festdag i Farum Park og allerede kl. 12.30 åbner stadion. Der vil være åbent i boden, og vi sætter grillen op, så der både kan købes mad og drikkevarer. Også U/17-holdet spiller kamp denne dag, så der er al mulig grund til at komme på stadion og opleve fremtidens FCN-stjerner. Program:
13.00 FCN–AGF/Viby U/19
15.15 FCN–AGF/Viby U/17 Der er fri adgang for alle