Truppen klar til sølvfesten mod Esbjerg

Kategorier

Truppen klar til sølvfesten mod Esbjerg

Sæsonens sidste Superliga-kamp i Farum Park er i morgen, mandag en realitet, og FC Nordsjælland har udtaget truppen til den kamp.

Esbjerg har i høj grad haft et forrygende forår, og er gået fra den ene sejr til den anden, og det er da også et hold som cheftræner Kasper Hjulmand har været imponeret over i foråret. – Det er et fantastisk godt hold, som har fået mere og mere selvtillid. Og de er et godt bevis på hvad selvtillid kan gøre ved et hold. Vi er opsatte på at slutte godt af, men det bliver en svær kamp, da Esbjerg er godt spillende. – Men selvom Esbjerg har været gode, så ved vi også, at hvis vi spiller vores eget spil og præsterer på et højt niveau, så vil vi gøre det svært for Esbjerg. Vi håber der kommer mange tilskuere til kampen, for vi vil gerne slutte sæsonen af med de mange gode fans som har støttet os i hele sæsonen. Så vi kan forhåbentlig se frem til en god kulisse med et brag af en kamp, fortæller Kasper Hjulmand. Til formiddagens træning blev Mario Ticinovic, Ivan Runje og Søren Christensen alle skadet, derudover må trænerteamet se bort fra Anders ‘AC’ Christiansen, Kasper Lorentzen, Joshua John, Uffe Bech, og Morten Nordstrand som alle er ude med skader. Anfører Nicolai Stokholm og Patrick Mtiliga må sidde ude med karantæne. Derfor er der indkaldt otte U/19-spillere til kampen mod Esbjerg, og der er rig mulighed for at se flere at klubbens egne talenter i aktion i Farum Park. Hvis ikke du har fået købt din billet til kampen, så kan du gøre det HER, så du slipper for at skulle stå i kø inden kampen. Truppen til kampen mod Esbjerg fB i Farum Park kl.17.00: 1. Jesper Hansen
16. Thomas Villadsen
2. Jores Okore
3. Francisco Calvo
4. Conor O’Brien
9. Ricardo Bueno
12. João Pereira
13. Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
19. Mark Gundelach
24. Kamal Issah
30. Lasse Petry
31. Mikkel Jensen 
33. Pascal Gregor
35. Andreas Maxsø
36. Kristian Lindberg
39. Nicolai Johannesen
Mathias Meyer Knudsen
Hakan Redzep
Philip Zinckernagel