Truppen klar til Silkeborg

Kategorier

Truppen klar til Silkeborg

Trænerteamet har truppen klar til kampen mod Silkeborg IF.

Morten Nordstrand kan gå banen og score for sjette gang i træk i Superligaen i de kampe, han har deltaget i. Lidt af en præstation i sig selv af angriberen, som virkelig har ramt en super form i foråret. Nordstrand er et af de kort som Hjulmand glæder sig til at kunne sætte i spil mod Silkeborg. – Vi ser frem til kampen og har virkelig fokus på os selv. Vi har ikke vundet i tre kampe nu, så en sejr er vigtig nu. Og vi glæder os til kampen, og kommer med det bedste spil vi kan levere. Vi har været farlige rent offensivt, og je forventer at vi forsætter de takter mod Silkeborg, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Hjulmand i videoen ovenfor. FC Nordsjælland og Silkeborg har mødt hinanden 23 gange i Superligaen, og FCN har vundet 13 af disse kampe, mens 3 er endt uafgjort og Silkeborg kan se tilbage på 7 sejre. Især i de seneste år har statistikken været meget i favør af de nordsjællandske tigre. FCN har således vundet de seneste 6 kampe i træk og har ikke tabt til Silkeborg siden 7. november 2010. FC Nordsjællands trænerteam har valgt truppen til opgaven i Silkeborg, og i forhold til sidste hjemmekamp mod SønderjyskE vender Conor O’Brien tilbage efter karantæne, og Ricardo Bueno er med igen efter en kortere skadespause. Der er valgt 19 spillere, og der sies derfor én fra på kampdagen: Truppen til udekampen mod Silkeborg fredag 3. maj kl.18.30: 1. Jesper Hansen
16. Thomas Villadsen 
2. Jores Okore
4. Conor O’Brien
5. Anders ‘AC’ Christiansen
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Ricardo Bueno
11. Morten Nordstrand
13. Oguzhan “OG” Aynaoglu
17. Søren Christensen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
30. Lasse Petry
33. Pascal Gregor
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
39. Nicolai Johannesen