Truppen klar til OB

Kategorier


FCN-spillerne håber på rigtig mange tilskuere på tribunen – foto: Rie Neuchs

Truppen klar til OB

Én sejr er præcis det der skal til mod OB for at komme helt tæt på 2.pladsen og sølvmedaljerne.

Det er kl.18.30 at kampen sparkes i gang mod OB, og der venter en svær modstander for FC Nordsjælland. Selvom OB ikke har fået spillet til at køre i foråret, så plejer det fynske mandskab at spille gode kampe mod FCN. Tidligere på sæsonen er det blevet til 1-1 i Farum Park og et 3-0 nederlag til FCN i Odense. FC Nordsjælland har spillet de sidste tre kampe uafgjort (Randers, SønderjyskE og seneste i Silkeborg) og hungrer derfor efter en sejr. – Vi skal ud og præstere i Farum Park, vi har nu spillet fire kampe uden sejr, og det skal der ændres på mod OB. Vores vindermentalitet skal frem igen, og det skal gå ud over OB. Selvom vi ikke har spillet op til vores bedste i et par kampe, så er vi alligevel kommet tilbage i kampene. Den mentalitet skal nu føres over i en sejr på hjemmebane, fortæller Kasper Hjulmand og håber på at se rigtig mange tilskuere i Farum Park til kampen mod OB. – Det er sindssyg vigtigt at vi får mange folk på tribunen, det har set rigtig godt ud hele foråret, og generelt har det været en super fremgang i lang tid. Så vi håber på at kunne give publikum en rigtig god oplevelse på fredag, siger Cheftræneren. Hvis ikke du har fået købt din print-selv-billet endnu, så kan du stadig nå at gøre det HER! Til fredagens opgør mod OB er Jores Okore ude med karantæne, og Joshua John, Uffe Bech, Kasper Lorentzen, og Morten Nordstrand er alle ude med skader. Truppen til kampen mod OB fredag den 10. maj kl.18.30: 1. Jesper Hansen

16. Thomas Villadsen 

4. Conor O’Brien

5. Anders ‘AC’ Christiansen

7. Nicolai Stokholm

8. Patrick Mtiliga

9. Ricardo Bueno

13. Oguzhan “OG” Aynaoglu
17. Søren Christensen
19. Mark Gundelach
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic       
24. Kamal Issah
30. Lasse Petry
31. Mikkel Jensen
33. Pascal Gregor
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
39. Nicolai Johannesen
40. Marcus Ingvartsen