Sportsdirektøren ser frem

Kategorier


Sportsdirektør Jan Laursen giver et indblik i FC Nordsjællands planer.

Sportsdirektøren ser frem

Jan Laursen giver sit syn på sølvsæsonen og kigger frem mod den næste spændende sæson for FC Nordsjælland

Da dommeren fløjtede af og Esbjerg var besejret 1-0 i den sidste hjemmekamp, kunne de fleste spillere så småt se frem mod en velfortjent ferie og afslapning. For sportsdirektøren betød slutfløjtet blot, at de igangværende forberedelser til næste sæson kunne intensiveres yderligere. FCN TV har taget en snak med Jan Laursen, der her fortæller om den forgangne sæson og giver sit bud på den kommende periode og forberedelserne til næste sæsons Superliga og europæisk fodbold. Skal vi forvente større spillertransfers? Hvad er strategien nu og på sigt? Hvad kræves der af klubbens organisation, hvis vi skal forblive et tophold? Se nogle af svarene på FCN TV. KLIK HER