Spillerne: Fansene skal have en god oplevelse

Kategorier

Spillerne: Fansene skal have en god oplevelse

På mandag mod Esbjerg skal sæsonen sluttes ordentlig af med et brag af en fest.

Sidste Superliga-kamp i sæsonen løber af stablen på mandag kl.17.00 mod Esbjerg, og spillerne glæder sig til at se så mange som muligt på stadion. – Vi glæder os til at få sluttet sæsonen ordentlig af, det har på mange måder været en god sæson, hvor vi har spillet mange kampe på højt niveau og stadig leveret et stabilt niveau. Det er klart at kampen mod Brøndby ikke var vores bedste, og vi er skuffet over den præstation. Det skal dog revancheres mod Esbjerg på mandag, hvor vi ved at der er lagt op til en søvlfest, fortæller Jores Okore, og han bliver bakket op af Søren Christensen. – Det var ikke godt nok mod Brøndby, og vi skal op på hesten så hurtigt som muligt, så vi kan give fansene en god oplevelse på mandag, fortæller Søren C. Hvis ikke du allerede har sikret dig din billet til sølvfesten, så skal du skynde dig at gøre det. TRYK HER! Der er lagt op til fest før og efter kampen, og du kan tjekke mandagens program HER, så du ikke går glip af noget. Du kan høre mere fra flere af spillerne i videoen ovenfor.