Sæsonkortsalget åbner i dag

Kategorier


Så er det om at få forlænget sæsonkortet – foto: fcn.dk

Sæsonkortsalget åbner i dag

Allerede fra kl. 12:00 kan du forlænge dit sæsonkort online og kl. 14 åbner FCN shoppen, hvor det ligeledes vil være muligt, at forlænge sit kort med rabat.

Med sæsonkortet har du, ud over adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og DBU’s pokalturnering, forkøbsret til alle hjemmekampe i de Europæiske turneringer. Med Champions League-kvalkampe for døren og muligvis gruppespilskampe i Champions League eller Europa League, kan dette blive en endog rigtig stor fordel. Der bliver flere muligheder for fast plads i den kommende sæson, hvor alle pladser på C- og A-tribunen bliver nummereret. Ønsker du unummereret sæsonkort, kan du stadig sikre dig dette på D-tribunen. Undgå ventetid i FCN Shoppen og forlæng dit sæsonkort online. Ønsker du at forlænge dit sæsonkort med fast plads bedes du klikke HER og følge instruktionerne. Ønsker du at købe et nyt sæsonkort, enten med fast plads eller unum., bedes du klikke HER Priser og oplysninger omkring sæsonkortet finder du HER. Ved spørgsmål kontakt venligst billetter@fcn.dk