Reserverne viste vejen

Kategorier

Reserverne viste vejen

FC Nordsjælland vandt 2-1 over OB i Farum Park i dagens kamp i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjælland møder på fredag OB i en meget afgøende kamp i Superligaen, og i dag tog de to klubbers reservehold forsmag på den kamp med en dyst i Reserveholdsturneringen. I en tempiofyldt match i Farum Park vandt FCN-reserverne med 2-1 efter fynsk føring på 1-0 ved pausen. FCN var tæt på at få en drømmestart, da Francisco Calvo brød igennem i venstre side men blev nedlagt til straffespark. Desværre snuppede den fynske keeper Ricardo Buenos flade skud fra 11 meter pletten. Bolden var placeret helt ude ved stolpen, men der var ikke kraft nok i skuddet. Tigrene mistede dog ikke modet af den grund og førte i det næste kvarter mange gode angreb frem mod OB-målet, og både Marcus Ingvartsen og Ricardo Bueno havde nærgående skud. Da FCN ikke udnyttede sine muligheder, slog OB i stedet pludselig til på sin første chance midt i 1. halvleg til 1-0 ved Mikkel Ørbæk. Det tog lidt af dampen fra hjemmeholdet, der mistede bid i angrebet, og Thomas Villadsen i FCN-målet måtte diske op med en flot redning for at holde gæsterne fra yderligere scoring kort før pausen. FCN skiftede fire spillere i pausen og fik igen godt fat i spillet straks fra 2. halvlegs start. Det kneb dog med for alvor at bryde det fynske forsvar op, og indtil et kvarter før tid holdt OB sin føring. Så viste FCN imidlertid den nødvendige power i angrebet. Først blev João Pereira spillet blank til hovedstød på kanten af målfeltet, men portugiseren headede lige over mål. Men OB slap ikke med skrækken, da Niclas Mouritzen øjeblikket efter strøg til baglinjen og lagde perfekt ind til Marcus Ingvartsen, som headede i mål til 1-1. Og så satte FCN mere tryk på. Det gav en overtalssituation, da Marcus Ingvartsen erobrede bolden og spillede Souheib Dhafloui fri. Han prikkede uselvisk bolden videre til den fremstormende Kamal Issah, der scorede til 2-1. Det blev også kampens resultat, og FCN ligger dermed på andenpladsen i gruppen. FCN-OB 2-1 (0-1)
Mål: 24. minut 0-1 Mikkel Ørbæk. 76. minut 1-1 Marcus Ingvartsen. 88. minut 2-1 Kamal Issah.

FC Nordsjællands startopstilkling og indskiftninger:
Thomas Villadsen
Mikkel Hansen
Pascal Gregor (ind i 46. minut João Pereira)
Nicolai Johannesen (ind i 46. minut Niclas Mouritzen)
Francisco Calvo
Conor O’Brien (ind i 46. minut Mathias Hebo)
Kamal Issah
Emiliano Marcondes (ind i 65. minut Simon Lund)
Marcus Ingvartsen
Ricardo Bueno (ind i 46. minut Mikkel Jensen)
Souheib Dhafloui