Reserverne tabte til FCK

Kategorier

Reserverne tabte til FCK

Der var for stor forskel på ungdom og rutine i reserveholdskampen mod FCK.

Det var et stærkt FCK-hold som stillede op med hovedsagligt Superliga-spillere på holdet, hvorimod FC Nordsjællands hold bar præg af mange unge kræfter. Det var specielt tydeligt at se i første halvleg, hvor FCK hurtigt kom foran 2-0 på fysisk styrke. Spillet kom ikke til at flyde i første halvleg, hvorimod det i anden halvleg blev langt bedre for FCN. Emiliano Marcondes fik reducerede til 2-1 midt i anden halvleg, men Andreas Maxsø var uheldig i den anden ende, da han lavede selvmål. Det betød et 3-1 nederlag mod FCK, men med god erfaring i rygsækken til de unge spillere. FCK’erne har nu vundet reserveholdsligaen, og FCN kan kæmpe om 2.pladsen i den sidste kamp mod AaB. Du kan høre fra 1. Team Coach Flemming Pedersen i videoen ovenfor. Truppen til kampen mod FCK: Thomas Villadsen
Andreas Maxsø
Nicolai Johannesen
Mathias Meyer
Kamal Issah
Conor O’Brien
Emiliano Marcondes
Philip Zinckernagel
Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
Kristian Lindberg
Ricardo Bueno
Hakan Redzep
João Pereira
Marcus Ingvartsen
Mikkel Jensen
Oliver Weber