Reserverne spiller tirsdag i Farum Park

Kategorier


Bueno er igen klar efter sin skade og er derfor med i reserveholdskampen – foto: Boesenfoto.dk

Reserverne spiller tirsdag i Farum Park

OB kommer tirsdag på besøg til kamp i reserveholdsligaen, der er kickoff kl.13.00.

FC Nordsjælland skal forsøge at rejse sig efter sidste uges dårlige præstation i Haderslev, hvor man tabte 2-1 til SønderjyskE. Hvis en sejr kommer i hus, kan FCN igen besætte 2.pladsen i rækken, som lige nu varetages af AaB med et point mere, men også med en kamp mere. FCN har 12 point, og det er lige nu syv point op til 1.pladsen, som FCK sidder på. FCK’erne har dog spillet to kampe mere end FC Nordsjælland, så der er stadig gode muligheder for at sikre sig 1.pladsen i reserveholdsligaen. I morgen, tirsdag, er det dog OB som kommer på besøg. OB ligger sidst i tabellen med kun fire point. Det er sket via fire uafgjorte kampe og fire nederlag. Sidste gang de to mandskaber mødtes vandt FCN 3-1 i Odense. Der er kickoff kl.13.00 og der er gratis adgang til kampen via indgang A1. Skulle man være forhindret i at komme på stadion, så kan man følge med på www.kanalsport.dk, som sender kampen live. Truppen som er udtaget til kampen er følgende: Thomas Villadsen
Jannich Storch
Francisco Calvo
Conor O’Brien
Ricardo Bueno
João Pereira
Kamal Issah
Souheib Dhafloui (U/17)
Mikkel Jensen (U/19)
Pascal Gregor (U/19)
Emiliano Marcondes (U/19)
Simon Lund (U/19)
Mikkel Song Hansen (U/17)
Niclas Mouritzen (U/19) 
Marcus Ingvartsen (U/17)
Mathias Hebo (U/19)
Nicolai Johannesen (U/19)