Petry: Kulminationen på et godt forår

Kategorier

Petry: Kulminationen på et godt forår

Den unge midtbanespiller er sammen med Mark Gundelach udtaget til U/21-landsholdet, som har to kampe i vente.

Lasse Petry har spillet et godt forår for FC Nordsjælland, og har fået flere og flere kampe i startopstillingen. Faktisk er det blevet til spilletid i hele 11 kampe i foråret for 20-årige Petry, og det er netop det gode forår der har spillet ham ind i varmen på U/21-landsholdet. – Specielt her i foråret har jeg spillet mange kampe, og det er gået godt, fordi jeg spiller på et hold der har spillet godt, og som har skabt gode resultater. Så udtagelsen er kulminationen på et godt forår for mig. – Det er selvfølgelig noget jeg er rigtig glad for, jeg har ikke været inde omkring landsholdet ret meget, så det er dejligt endeligt at hoppe i landsholdstrøjen, hvis jeg kommer på banen, siger Lasse Petry. Petry kan se frem til sin debut på det danske U/21-landshold, hvis han kommer på banen i de to kampe. Mark Gundelach er den anden FC Nordsjælland-spiller som er udtaget til holdet, men for Gundelach vil det være hans syvende optræden i den røde trøje hvis han kommer på banen. Gundelach og Petry skal altså spille mod Irland i en testkamp inden det går løs i EM-kvalifaktionskampen i Tallinn mod Estland. Du kan høre mere fra Petry i videoen ovenfor. Og hvis du iøvrigt vil se Petry og Gundelach i aktion inden de sætter kursen mod U/21-landsholdet, så skal du købe din billet til sølvfesten mod Esbjerg mandag den 20.maj. Køb din billet HER!