Mød Stokholm og Okore på Bakken

Kategorier


Anfører Nicolai Stokholm skriver sammen med Jores Okore autografer på Bakken på søndag.

Mød Stokholm og Okore på Bakken

Søndag 2. juni er FC Nordsjælland med til sætte ekstra kolorit på Bakkens Fodbold Festival

Traditionen tro afvikler DBU Sjælland og Bakken i fællesskab en storstilet fodbolddag kaldet Bakkens Fodbold Festival. Der er arrangeret fodboldstævner for børn i alle aldre lørdag styret af DBU Sjælland, og søndag samles man så til hyldest på Bakken. Igen i år er FC Nordsjælland med til at sætte ekstra kolorit på arrangementet for de mange børn og unge, idet to af klubbens A-landsholdsspillere Nicolai Stokholm og Jores Okore møder op på Bakken for at skrive autografer fra kl. 13 til 14.30 på søndag. Nicolai Stokholm og Jores Okore er i øjeblikket sammen med målmand Jesper Hansen FC Nordsjællands repræsententer i den danske A-landsholdstrup, der er samlet for at spille venskabskamp mod Georgien i Aalborg på onsdag 5. juni og VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken 11. juni. Men der er altså plads i programmet til en tur på Bakken søndag, hvor alle gæster kan møde Stokholm og Okore ved autografskrivningen.