Martin Hansen til FC Nordsjælland

Kategorier

Martin Hansen til FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med Martin Hansen, der tidligere har spillet i Brøndby IF, Liverpool FC og senest Viborg FF, hvor han var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen.

23 årige Hansen tiltræder i sin nye klub 1. juli til stor glæde for sportsdirektør Jan Laursen: – Vi har med Martin Hansens tilgang fået tilført en rigtig dygtig keeper, der er forudseende, placeringsstærk, pasningssikker og tydelig i sin kommunikation. Han passer rigtig godt ind i vores måde, at spille fodbold og er meget afklaret i sit målmandsspil. – Vi har fulgt Martin gennem længere tid. Han har små 6 års udlandserfaring fra sin tid i Liverpool og var en afgørende brik i Viborg FFs oprykning. – Vi står foran endnu en utrolig spændende og meget krævende sæson, så det er glædeligt at vi med Martin Hansens tilgang samt David Jensens tilbagevenden efter en fin præstation i AB står med en fantastisk konkurrencesituation på målmandsfronten. Når det er sagt, så har flere af vores keepere snart kontraktudløb og derfor er det også vigtigt, at udvise rettidig omhu. – Vi søger altid at være optimalt forberedt på alle pladser og der er ingen grund til at skjule, at vi nu har flere rigtig dygtige målmænd i truppen. I udgangspunktet betyder det, at der bliver skarp konkurrence om pladsen i efteråret, men samtidig er vi forberedt, hvis der kommer det rigtige bud på én eller flere af vores dygtige keepere. Forventningsfuld keeper Martin Hansen selv glæder sig meget til skiftet: – Min forventning er at jeg kommer til en klub med benhård konkurrence, og at jeg gennem gode præstationer kommer til at spille Superligafodbold på et rigtig højt niveau. Det føler jeg, jeg kan gøre med mit skifte til FC Nordsjælland, som er en af de større klubber i Danmark. – Det er vigtigt for mig at komme til en klub, som er etableret og jeg er rigtig glad for, at FC Nordsjælland har vist en interesse i mig. Det har klart gjort det lettere at foretage skiftet til en klub, der lige har spillet Champions League, en klub, der gør det rigtig godt i Superligaen og som igen skal spille europæisk fodbold. Samtidigt slår han fast at tiden i Viborg FF har været rigtig god og givende for hans udvikling. – FCN er et spillende hold, der gerne tænker offensivt, og jeg ser mig selv som en spillende målmand, der også tænker offensivt. Det er et rigtig godt match, og jeg glæder mig meget til skiftet. FC Nordsjælland og Martin Hansen har fået papir på hinanden frem til 31. december 2016. Martin Hansen har første arbejdsdag sammen med resten af truppen den 17.juni.