Kom gratis til kamp på Brøndby Stadion torsdag

Kategorier


Der er god grund til at komme på Brøndby Stadion og støtte FCN på torsdag – foto: Rie Neuchs

Kom gratis til kamp på Brøndby Stadion torsdag

Når FC Nordsjælland og Brøndby IF torsdag aften kl.19.00 brager sammen på Brøndby Stadion, har hjemmeholdet valgt at give gratis adgang til alle, der ifører sig en gul trøje.

Det er et flot tilbud, man som FC Nordsjælland-fan har man muligheder for at udnytte og dermed komme gratis med til den sidste udebanekamp denne sæson. Da man ikke må bære hjemmeholdets trøje i gæsteafsnittet må man dog søge alternative løsninger. En gul overtrækstrøje/tshirt eller jakke kan selvfølgelig gøre det, men du kan også vælge at iføre dig én af de nye målmandstrøjer fra Diadora, som sælges i FCN Shoppen. Shoppens åbningstider kan ses her. Det skal siges, at FC Nordsjælland planlægger at spille i den blå udebanetrøje, så husk det blå gear også. Flag, halstørklæder, trøjer og andet i de blå FCN-farver kan selvfølgelig også erhverves i FCN Shoppen. Ønsker du ikke, at iføre dig en gul overtrækstrøje, er priserne på Brøndby Stadions udebaneafsnit som følger: Voksen (16+)  : kr. 140 + gebyr                          : kr. 160,-
Barn (u/16)      : kr. 40 + gebyr                            : kr. 60,- Sølvet er hjemme, men alt tegner til en intens og spændende kamp i Brøndby, hvor hjemmeholdet med en sejr kan tage et skridt mod overlevelse i den bedste danske fodboldrække. Der er tradition for mange fans og god stemning, så vi håber på at se så mange som muligt i gæsteafsnittet. Og du kan selvfølgelig købe din billet til kampen HER, hvis ikke du har en gul overtrækstrøje eller en Jesper Hansen målmandstrøje.
Det er denne trøje som Jesper Hansen ofte optræder i – foto: Rie Neuchs