Husker du sidst Esbjerg var på besøg?

Kategorier

Husker du sidst Esbjerg var på besøg?

3-0 sejr i Farum Park med rigtig flotte scoringer var udfaldet at Esbjergs sidste besøg.

FC Nordsjælland har været noget nær uovervindelig i Farum Park i over et år, faktisk er det kun blevet til et nederlag mod FCK i en yderst tæt spillet kamp. Til mandagens sølvfest kommer Esbjerg på besøg, og for lige at sætte gang i hukommelsen har vi sørget for at I lige kan se efterårets sejr og komme i den rette stemning inden i skal i Farum Park. FC Nordsjælland sejrede som bekendt med 3-0, og det var på mål af Joshua John, Kasper Lorentzen og Nicolai Stokholm. Specielt anfører Stokholms mål var i særklasse og et mål som er værdigt at genopleve. På mandag må FC Nordsjælland desværre undvære alle de tre målscorere, da John og Lorentzen er ude med skader og Stokholm har karantæne. Men det giver til gengæld mulighed for at se mange af de nye unge talenter i aktion i sølvfesten. Så kom og støt de unge drenge i deres forsøg på at give jer en god sølvfest og dermed slutte sæsonen af på en god måde. Du kan købe din printselv billet HER. Tjek programmet for sølvfesten HER, så du ikke får glip af noget.