Hjulmand: Det handler om vores selvforståelse

Kategorier


Der er stadig meget der kan jubles over i de kommende kampe – foto: Rie Neuchs

Hjulmand: Det handler om vores selvforståelse

Når FC Nordsjælland og Brøndby IF torsdag aften tørner sammen på et velbesøgt Brøndby Stadion er der meget på spil.

Især for hjemmeholdet, men også for FC Nordsjælland, som ifølge cheftræner Kasper Hjulmand har mere end bare æren, at spille for: – Det handler om vores selvforståelse. Vi går altid på banen for at vinde om det er en testkamp, en træning eller en finale. Vindermentalitet er én af vores værdier, og det forventer jeg selvfølgelig at alle på holdet viser både på torsdag og på mandag – og på alle andre tidspunkter i øvrigt. – Hvis vi ikke kan gå på banen for at vinde, skal vi finde noget andet at lave. – Vi glæder os generelt meget til de sidste to kampe. Vi har mulighed for at slå nogle vigtige klubrekorder og vi har mulighed for at runde en flot sæson af på bedst mulig vis. Torsdagens kamp på Brøndby Stadion bliver i én af landets bedste fodboldkulisser med masser af tilskuere på tribunerne, fremragende stemning og intensitet på banen. Og så slutter vi af med en stor fodboldfest mod årets pokalvindere fra Esbjerg, der måske også skal kæmpe for medaljer. Det kunne sagtens blive finalen om at blive forårets hold, så der vil også være en masse at spille for, foran forhåbentlig rigtig mange tilskuere på vores hjemmebane. – Lige nu er det dog Brøndby, vi forbereder os på. Jeg ønsker det bedste for alle hold, men vores fokus er udelukkende på vores egen præstation. Har du ikke sikret dig plads til årets store afslutnings- og sølvfest i Farum Park, hvor der vil være en masse festivitas, kan du købe og printe din billet HER.