FSN: 70 hold til forkampe i Farum Park

Kategorier


Efter forkampene løber ungdomsholdene æresrunde og står espalier for Superligaspillerne ved indløb til kamp. (Foto: Boesenfoto.dk)

FSN: 70 hold til forkampe i Farum Park

Det er ikke kun Superligaholdet, der nyder godt af den nye bane i Farum Park. Ungdomsafdelingerne og samarbejdsklubberne benytter også banen flittigt.

FSN, Fodbold Samarbejde Nordsjælland, er FC Nordsjællands netværk af samarbejdsklubber. Netværket, som er en bærende del af FC Nordsjællands strategi omkring talentudvikling, socialt ansvar og regional tilstedeværelse, tæller i øjeblikket 66 klubber med i alt mere end 22.000 medlemmer. Af disse har 70 ungdomshold alene i denne sæson oplevet, at spille forkampe til Superligaen i Farum Park. En kæmpe oplevelse for de mange unge spillere, der på den måde bliver en del af hele Superliga-setup’et i forbindelse med FC Nordsjællands hjemmekampe. – Det er en fornøjelse, at vi kan bruge banen på den måde. Når 70 hold har været på banen, taler vi om næsten 1.000 børn og unge, der har fået en oplevelse for livet og samtidig med, at vi kan glæde en masse unge spillere i vores samarbejdsklubber, bidrager aktiviteterne på og omkring banen også til hele kampoplevelsen for alle på stadion, forklarer bestyrelsesformand Allan K. Pedersen. – I det hele taget har banen været en kæmpe gevinst for hele området her. Der er ikke mange timer i løbet af en uge, den ikke er benyttet på den ene eller anden måde, og tager man alt med i betragtning, er det én af de bedste investeringer, vi har gjort. Ikke kun for os selv, men for alle de mange unge, voksne og veteraner, der har glæde af banen året rundt, fortæller bestyrelsesformanden. Næste mulighed for at se en vigtig kamp i Farum Park er på lørdag den 1. juni. Her spiller både U19 og U17-holdene mod AGF/Viby. For U19-holdets vedkommende er der tale om en potentiel guldkamp, da FCN-holdet med en sejr kan sikre sig guldmedaljerne og dermed Danmarksmesterskabet i U19-turneringen. Kampen spilles kl. 13 og der er fri adgang. Mere om denne kamp på fcn.dk senere.