Flot start på sæsonkortsalget

Kategorier


Få en fast plads til de store oplevelser i Farum Park. (Foto. Boesenfoto.dk)

Flot start på sæsonkortsalget

Sæsonkortsalget har været i gang i præcis en uge, og allerede nu er næsten halvdelen af det totale antal fra sæsonen 2012/13 afsat.

I forhold til den nyligt overståede sæson, er der efter ønske nu åbnet for flere faste pladser til sæsonkortholdere. Således vil både C- og A-tribunen i fremtiden være reserveret til faste pladser (sæsonkort, VIP og billetsalg), mens man stadig kan sikre sig sæsonkort med unummereret plads og fri seating på D-tribunen. Der er lagt op til en række kampe med pres på tilskuerkapaciteten. Turneringsprogrammet er fastlagt således, at der vil være to hjemmekampe mod både FC København og Brøndby IF og med et generelt stigende tilskuertal er målsætningen at ramme Farum Parks maxkapacitet flere gange i løbet af den kommende sæson. Det er endnu ikke fastlagt, hvor CL-kval og evt EL-kvalkampe spilles, men der arbejdes på, at dette kan gøres i Farum Park, hvor kapaciteten til europæiske kampe kan være reduceret grundet UEFA’s krav til faciliteter, billetter og sikkerhed. Vil du være sikker på, at have plads til disse kampe og vil du sikre dig forkøbsret til alle hjemmekampe i de europæiske turneringer, er sæsonkortet den absolut bedste mulighed. Du kan læse mere om sæsonkortet og sikre dig plads til alle de spændende kampe for næste sæson KLIK HER HUSK – DER ER RABAT PÅ SÆSONKORTET FREM TIL 8. JUNI! Se FC Nordsjællands kampprogram i sæson 2013/14 KLIK HER