FCN U/17 vandt finalen i Frankrig

Kategorier


Sådan blev facit af det store internationale pinsestævne i Frankrig. hvor FCN U/17 vandt foran en stribe storklubber.

FCN U/17 vandt finalen i Frankrig

De unge tigre fra FC Nordsjælland fik den helt store pokal med sig hjem som vinder foran en række storklubber

FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab har i pinsen deltaget i et stort internationalt stævne i Frankrig, og det blev en rigtig succesoplevelse. Selv om FCN var oppe mod en stribe storklubber, lykkedes det de unge tigre at spille sig i finalen 2. pinsedag og vinde den. Modstanderen i finalen var klubben Red Bull fra Ghana, og det hele måtte til sidst afgøres i en straffesparkskonkurrence efter 1-1 i den ordinære kamp. FCN kom foran godt midtvejs i 1. halvleg ved Markus Ingvartsen og havde fint styr på kampen inden pausen. Men de rapfodede afrikanere kom stærkt ud til 2. halvleg, hvor tempoet blev skruet op, og ungtigrene begyndte at mærke de mange kampe på fysikken. Ghaneserne fik udlignet til 1-1 et lille kvarter før tid, men FCN holdt stand i resten af kampen trods hårdt pres. Og da der skulle skydes straffe, havde FCN-spillerne de bedste nerver og vandt samlet 4-3. FC Nordsjællands cheftræner Sune Jensen glæder sig både over sejren og det generelle udbytte af stævnet: – Vores finalemodstandere var rigtig dygtige og hurtige, men vi var taktisk bedre og udnyttede vores faste spilkoncept. Det var det, vi sejrede på, selv om vi var fysisk mærkede i 2. halvleg. Mange lagde mærke til vores spilkoncept hele vejen gennem stævnet. Det blev rost fra flere sider, og det er jo også nogle store klubber, vi lagde bag os. – Det var nogle gode kampe med masser af knald på hele tiden, og drengene lærte virkelig meget af turneringen. Flere af vores spillere gik op i niveau og trådte virkelig i karakter, så det lover godt for holdet fremover, siger Sune Jensen. Næste opgave er udekamp søndag i Esbjerg i U/17 Ligaen.