FCN spiller show-kamp i Kalundborg

Kategorier


2. pinsedag var det Raklevs drenge, der gæstede Farum Park til forkamp og spalier, og i morgen torsdag er det så FC Nordsjælland, der tager til Kalundborg for at møde et blandet lokalt hold i en show kamp.

FCN spiller show-kamp i Kalundborg

Som afslutning på sæsonen møder FCN et blandet hold fra de to samarbejdsklubber Raklev GI og Kalundborg GB på Munkesø stadion torsdag aften kl. 18.30

Sædvanen tro sætter FC Nordsjælland punktum for sæsonen med en opvisningskamp hos én af de 66 samarbejdsklubber, og denne gang bliver det i Kalundborg i morgen torsdag kl. 18.30 på Munkesø stadion. FCN har to samarbejdsklubber i det område Raklev GI og Kalundborg GB, der stiller et fælles hold til denne show-kamp, der forhåbentlig vil tiltrække et stort publikum, som kan se frem til masser af underholdning. Der er nemlig også arrangeret en række events i forbindelse med FC Nordsjællands besøg. Raklev GI kan i år fejre klubbens 150 års jubilæum, og det vil FCN gerne være med til at fejre på denne måde. FC Nordsjælland møder med hele Superligatruppen, også de mange skadede profiler, som vil være klar til at skrive autografer til alle de tilskuere, der ønsker det efter kampen. På banen vil Raklev/Kalundborg i show-kampen komme til at stå overfor det mandskab, der satte punktum for sæsonen i Superligaen og fejrede sølvmedaljerne med en sejr over forårets hold fra Esbjerg. Anfører Nicolai Stokholm var karantæneramt i den kamp og kan sikkert også godt bruge lidt spilletid. Det har været endnu en successæson for FCN, og alle glæder sig til et festligt punktum i Kalundborg, inden der venter spillerne en velfortjent sommerferie.