FCN Shoppen søger personale

Kategorier

FCN Shoppen søger personale

Ligesom i resten af FC Nordsjællands organisation er der travlt i FCN Shoppen. Vi ønsker hele tiden at gøre det bedst muligt for vores fans og dem, som besøger os og derfor kigger vi nu efter nyt personale til fritidsjob. Vi har brug for nye friske hænder til en stilling  som servicemedarbejder i selve butikken og i forbindelse med events. Arbejdstiderne vil være fast på hverdage samt variable på kampdage og til diverse events. Du skal være mellem 15 og 18 år og have en interesse for fodbold uden at du behøver være en sportsnørd. Det er en service-stilling, så det er vigtigt at du kan være både smilende, udadvendt, samt have lyst til at gøre en forskel for klubben og dem som følger denne. Også i travle perioder. Send din ansøgning til dkp@fcn.dk vedhæft billede samt evt. cv. Søgning senest 15.05-2013