FCN og Farum Boldklub styrker talentarbejdet

Kategorier


Frank Hjortebjerg ny T+ og U/15 træner.

FCN og Farum Boldklub styrker talentarbejdet

Som et led i den kontinuerlige optimering af talentarbejdet, har FC Nordsjælland og moderklubben Farum Boldklub ansat en ny T+ og U15-cheftræner på fuld tid. Frank Hjortebjerg, fra Næsby Boldklub

Talentchef i FC Nordsjælland Kenneth Rasmussen fortæller: – Talentarbejdet er én af hjørnestenene i FC Nordsjælland, og ansættelsen af Frank Hjortebjerg er et stort skridt i optimeringen af det i forvejen gode samarbejde mellem FCN og Farum Boldklub. Vi arbejder tæt sammen omkring de bedste U12-U15 hold i Farum Boldklubs og FC Nordsjællands Elitestreng, og ansættelsen af en ny U15 cheftræner sker for at styrke dette samarbejde og talentudviklingen yderligere. – Frank Hjortebjerg bliver samtidig udviklingsansvarlig for spillere og trænere på U12-15 årgangene, ligesom rollen også indbefatter ansvaret for den røde tråd i elitesamarbejdet mellem de to klubber. – Optimering og forbedring af talentarbejdet er en kontinuerlig proces. I den forbindelse handler scouting ikke kun om, at finde de dygtigste unge spillere, men også om at finde de rigtige trænere og ledere. Det føler vi, vi har gjort med ansættelsen af én af landets mest talentfulde U-trænere, som har skabt nogle imponerende resultater i sin nu tidligere klub. – Vi forventer os meget af det fremtidige samarbejde mellem Farum Boldklub og FC Nordsjælland og glæder os over, at vi på denne vis har taget endnu et skridt i talentarbejdet med årgangene under U17, slår Kenneth Rasmussen fast. Frank Hjortebjerg ser frem til samarbejdet: – Timingen er helt perfekt. Jeg er lige blevet kandidat fra Syddansk Universitet i Idræt og sundhed samtidig med, at jeg har færdiggjort min A trænerudannelse. Jeg vil gerne prøve mig selv af, væk fra de trygge, men også helt fantastiske rammer i Næsby Boldklub, som jeg har været i hele mit liv. Jeg elsker klubben og de mennesker der er der, men sådan en chance i FC Nordsjælland på dette tidspunkt, kunne jeg ikke sige nej til. – FCN har et mind-set, som matcher min egen tilgang til fodbolden og til livet rigtig godt, og så er det jo en professionel klub i rivende udvikling. Det ønsker jeg brændende at være en del af. – Jeg glæder mig enormt meget til at være en del af FCN’s fremtidige udvikling både på spiller- og trænersiden. Jeg ved at jeg har en masse som jeg kan byde ind med,  men jeg er også sikker på, at jeg får en masse igen den anden vej, og det er vigtigt for mig stadig at udvikle mig. Det som jeg har set af klubben, indtil videre, har kun bekræftet mig i at det er sted jeg passer ind, men også et sted som er klar på at blive udfordret lidt af en ung fynbo fra Næsby med store ambitioner. Resultatet af FC Nordsjællands talentarbejde kan blandt andet inspiceres på lørdag 1. juni kl. 13 i Farum Park, hvor U19-holdet med en sejr over AGF/Viby kan sikre sig klubbens første talent-mesterskab.