FCN-OB: Masser af tilskuere i vente

Kategorier


Der bliver tæt pakket med tilskuere igen i Farum Park til fredagens kamp mod OB. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-OB:Masser af tilskuere i vente

Der bliver gang i den i Farum Park fredag aften kl. 18.30. FCN er reelt kun én sejr fra at sikre billet til Champions League kvalifikationen

Med en målforskel på 27 til Randers FC, er der reelt lagt op til, at en hjemmesejr fredag aften i Farum Park, hvor OB kommer på besøg, vil sikre FC Nordsjælland både sølvmedaljer og Champions League-kvalifikationskampe. FCN er med andre ord én sejr fra Champions League-kvalifikationskampe, og det kan mærkes på tilskuerinteressen. Således rundede antallet af solgte og reserverede billetter til fredagens kamp 5.000 tirsdag formiddag, og der er fortsat stor aktivitet i online-salget. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – At vi så tidligt ser så store tal i forhåndsbestillingerne er nyt i FC Nordsjælland dette forår, og vi mærker for alvor, at interessen for fodbold i Farum Park er stigende. Tilskuerne kommer fra nær og fjern i øjeblikket og til OB-kampen forventer vi blandt andet 6-8 busser fra Helsinge-området med små 400 tilskuere, der kommer for at se kampen og at deltage i et større arrangement med vores partner fra Danske Bank. – Vi kan jo udnytte banen til mange forskellige aktiviteter, og har igen på fredag forkampe for nogle af vores 66 samarbejdsklubber. Samtidig sker der en masse omkring stadion, som efterhånden summer af aktivitet i timerne op til vores hjemmekampe. – Vi har oplevet en flot fremgang i tilskuertallet de senere sæsoner, og målet er, at vi kan fortsætte den positive udvikling, selvom vi ikke lige ender med mesterskabet i år. Det er der al mulig udsigt til, men vi investerer også målrettet i totaloplevelsen og i dialogen med fans, partnere og andre interessenter. Det skal være sjovt at gå til fodbold og det tror jeg, at folk mærker, når de besøger Farum Park. Fredagen står på BBQ i solen med favorable priser på øl, vand og pølser før kampen, ligesom der som sædvanligt vil foregå en masse aktiviteter på stadion op til kampen og i pausen. Efter kampen er alle spillerne som sædvanlig klar til fotos, autografer og en snak med fans i autografzonen. Billetter kan fortsat købes via billetter.fcn.dk. KLIK HER