FC Nordsjælland ansætter ny FSN koordinator

Kategorier


De to årlige stævner i FSN er meget populære og afsluttes med medaljeoverrækkelse i Farum Park af FC Nordsjællands Superligaprofiler.

FC Nordsjælland ansætter ny FSN koordinator

FC Nordsjælland sætter nu endnu større fokus på netværket af samarbejdsklubber, FSN, og ansætter Thomas Elmar som ny FSN ansvarlig.

Thomas Elmar har stor erfaring med netværksarbejdet og kender behov og krav fra ”den anden side”, da han i dag bl.a. varetager en stilling som forretningsfører i FSN-klubben Jyllinge FC. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – FSN-netværket med sine 66 samarbejdsklubber er ét af vores kerneområder og en vigtig del af strategien både sportsligt og forretningsmæssigt. Derfor er det vigtigt for os, at vi med ansættelsen af Thomas Elmer kan tilføre den del af organisationen en ressource, der vil hjælpe både FCN og FSN-klubberne til et endnu bedre samarbejde og udnyttelse af samme. Ansættelsen af Thomas Elmar er det første af en række tiltag, der skal videreudvikle og forbedre det allerede rigtigt gode samarbejde vi har med FSN klubberne. Thomas Elmar tyvstarter sit job 3. juni, hvor han vil lære huset at kende, og fra 10. juni vil han for alvor tage fat i arbejdet som FSN ansvarlig.