Egeris og Bueno skifter

Kategorier


Jacob Egeris fortsætter i Viborg på permanent basis efter et års lejeophold i den jyske oprykkerklub.

Egeris og Bueno skifter

Viborg FF, FC Nordsjælland og forsvarsspilleren Jacob Egeris er blevet enige om detaljerne i en aftale, der sender forsvarsspilleren til de jyske oprykkere på permanent basis.

Jacob Egeris har været udlejet til Viborg gennem det meste af sæsonen 2012/13, hvor han har gjort det så godt, at de to parter nu har fået papir på hinanden. Sportsdirektør Jan Laursen: – Jacob Egeris havde et halvt år tilbage af sin kontrakt med FC Nordsjælland, og da Viborg var meget opsatte på at beholde Jacob, så er det glædeligt at vi har fundet den løsning, som Egeris ønskede. Jacob har altid udvist en professionel og loyal holdning over for FC Nordsjælland, og vi ønsker ham alt det bedste i Viborg, som vi jo allerede møder i sæsonens første Superliga-hjemmekamp på hjemmebane, hvor der så bliver mulighed for at tage afsked med ham i Farum Park. Også den brasilianske angriber Ricardo Bueno har spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland. – Lejeopholdet slutter den 30. juni, og vi har besluttet, ikke at benytte købsoptionen. Vi vidste godt, at det ville blive en udfordring at falde hurtigt ind i vores spillestil, når man kommer direkte fra Brasilien til Danmark midt i en meget kold vinter, men Bueno har kørt på fra første træning af og gjorde et rigtig godt indtryk. Han har hele vejen igennem udvist en god attitude, vilje og et dejligt åbent sind. Det blev bare aldrig helt til det output i kampene, som vi og Ricardo selv havde håbet og ønsket, så vi har valgt, ikke at fortsætte samarbejdet. Men  det har været en fornøjelse at have ham i klubben, hvor han har givet meget til os og fansene, og vi ønsker ham alt det bedste frem over, lyder det fra Jan Laursen.