Det nye kampprogram i Superligaen er klar

Kategorier


Der bliver mange storkampe at se frem til i Farum Park igen i næste sæson.

Det nye kampprogram i Superligaen er klar

Turneringsprogrammet for Superligaen 2013/14 er i dag blevet offentliggjort, og der er lagt op til flere publikumstræffere i Farum Park

Således er der to hjemmekampe mod både FC København og Brøndby IF ligesom flere af den forgangne sæsons tophold vil gæste Farum Park dobbelt. Vi lægger ud som vi sluttede: Mod årets pokalvindere fra Esbjerg. Denne gang dog på udebane. Første hjemmekamp afvikles i weekenden den 26.-29. juli og modstanderen er vores gamle venner fra Viborg FF. Afslutningen på programmet er også interessant. Et besøg i netop Viborg i næstsidste runde lægger op til en kamp mod Brøndby IF på hjemmebanen den 18. maj. Du kan se hele programmet HER – og hele programmet for FC Nordsjælland HER Der er lagt op til masser af store kampe i Farum Park. Vil du være sikker på plads og billet, kan du med stor fordel sikre dig et sæsonkort allerede nu. Læs alt om sæsonkortet, forkøbsretten til europæiske kampe, priser og betingelser HER