De unge tigre vandt i Aalborg

Kategorier


Der var rigtig mange U/17 spillere i aktion for FCN i udesejren over AaB i Reserveholdsturneringen.

De unge tigre vandt i Aalborg

Med en udesejr på 3-1 over AaB sikrede FCN sig andenpladsen i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjælland satte i aftes punktum for årets Reserveholdsturnering med en imponerende sejr på 3-1 i Aalborg, og dermed sluttede FCN på andenpladsen i A-gruppen, der blev dannet i foråret af to de to bedste fra hver af de tre geografisk opdelte grupper i efterårets Reserveholdsturnering. FC Norsjælland er kun overgået af FCK i Rserveholdsturneringen og slutter foran netop AaB, som ellers stillede med et rent U/19 hold suppleret med et par DS-spillere og en prøvespiller, mens FCN mest stillede med U/17 spillere, da hele Superligatruppen var til opvisningskamp i Kalundborg. De helt unge tigre leverede en imponerende præstation, og det var tydeligt, at de havde fået solid ballast til den svære opgave ved at vinde Pinsens store internationale turnering i Frankrig. De spillede med selvtillid og masser af energi, selv om de selvfølgelig blev lidt slidte sidst i kampen mod de noget ældre nordjyder. Matchfacts for Reserveholdskampen i Aalborg: AaB-FCN 1-3 (0-1)
Mål: 8. minut 0-1 Emiliano Marcondes. 56. minut 1-1. 78. minut 1-2 Marcus Ingvartsen. 88. minut Marcus Ingvartsen. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Jannick Storch
Simon Ustrup U/17 (ind i 68. minut Tobias Øster U/17)
Marc Bredal U/19
Lasse Madsen U/19
Nicklas Mouritsen U/19
Simon Lund U/19
Andreas Skovgaard U/17
Emiliano Marcondes U/19
Zabi Eskandri U/17
Benjamin Lund U717 (ind i 55. minut Alexander Pedersen U717)
Marcus Ingvartsen U/17