Billetter til sølvfesten i salg

Kategorier


God grund til allerede nu at skaffe sig billet til mandagens kamp mod Esbjerg – foto: Rie Neuchs

Billetter til sølvfesten i salg

Med sølvmedaljer om halsen har FC Nordsjælland i en alder af kun 10 år vundet alt, der er at vinde i dansk fodbold. To pokaltitler, bronze-, sølv- og guldmedaljer er resultatet, og det skal selvfølgelig fejres med manér.

Sæsonens sidste kamp bliver således igen en gigantisk fodboldfest i Farum Park. Mandag d. 20. maj (2. pinsedag) kommer pokalvinderne fra Esbjerg på besøg til en kamp med masser af aktiviteter både før og efter de 90 minutter på banen. FC Nordsjællands sølvvindere skal således for andet år i træk have overrakt medaljer i Farum Park, og flasker resultaterne sig, kommer gæsterne fra Esbjerg til at kæmpe for bronzemedaljer. Der er lagt op til endnu en publikumstræffer og vil du sikre dig plads til sæsonfinalen og sølvfesten, kan du med fordel klikke dig ind på billetter.fcn.dk, hvor du både kan købe og printe dine billetter. Der kommer tryk på kedlerne og godt fyldt på tribunerne, så husk at sikre dig din billet og kom i god tid! KØB OG PRINT DINE BILLETTER HER!