Værd at vide før kampen mod Horsens

Kategorier


FCN mødte også Horsens i forårspremieren i Farum Park, og her vandt tigrene på dette hovedstødsmål af Kristian Lindberg. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før kampen mod Horsens

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14 i Horsens, og her er lidt detaljer om den spændende kamp

VIDSTE DU AT…

…dagens kamp mod Horsens er FC Nordsjællands fjerde Superligakamp på kun ti dage. Så tæt et kampprogram har tigrene aldrig før haft i Superligaen. De første tre kampe i den hæsblæsende serie har FCN vundet, så chancen er der for at lave fuldt hus i dag. Det vil være Danmarkshistorie, hvis FCN sikrer sig 12 Superligapoint på kun ti dage. …FCN sammen med Randers er forårets hold i Superligaen. Begge hold har hentet 13 ud af 15 mulige point i de første fem forårsrunder. …Horsens kan blive det andet hold, som FCN laver fuldt hus mod i denne sæson. AGF var det første hold, som FCN slog alle tre gange, og Horsens kan altså blive det næste, idet tigrene har vundet de to første opgør, 4-0 i sæsonpremieren i Horsens og 1-0 i forårspremieren i Farum Park. FCN har også spillet færdig mod AaB med 7 point i de tre kampe og mod FCM med 4 point som høst. …det kun er lykkedes Horsens at vinde 1 ud af 7 hjemmekampe mod FCN. 2 kampe er endt uafgjort, og tigrene har sejret 4 gange. I alt har Horsens og FCN mødt hinanden 20 gange i Superligaen, og de 12 af disse kampe har FCN vundet, mens Horsens er noteret for 3 sejre og 5 kampe er endt uafgjort. …Patrick Mtiliga kan være med igen hos FCN efter at have afsonet en karantænedag, men til gengæld skal Mario Ticinovic en dag i straffeboksen efter sin advarsel torsdag aften i Aalborg. Horsens har både Martin Spelmann og Janus Drachmann i karantæne til dagens opgør. …FC Nordsjælland efter 25 spillerunder har hentet to point mere end på samme tid i sidste års mestersæson. For et år siden havde tigrene 46 point for 25 kampe, nu er der 48 point på kontoen. At afstanden til FCK er lidt større denne gang skyldes, at de københavnske løver har forbedret sig med fem point i forhold til sidste sæson.